Barion Pixel
menu

Őszentsége Drikung Kyabgön Thinley Lhundup közleménye

"A koronavírus világszerte történő terjedése miatt az összes Drikung Kagyü Kolostort és centrumot, a csoportosan és egyedül gyakorlókat arra kérem, hogy Parnashavari Dakini gyakorlatát napi szinten végezzék és a mantráját recitálják. Ő minden Buddhának a legnagyobb anyja és ebben a formájában a betegségektől segít megszabadulni. Röviddel ezelőtt Parnashavari Dakininek egy nagyon rövid szadhanáját tettem nyilvánossá. Ma Kjobpa Dzsigten Szumgönnek Parnashavari Dakiniről összegyűjtött munkáiból szeretnék egy gyakorlatot ajánlani. Ennek a gyakorlatnak a versszakai az ő írásaiból származó idézetek.
Aki Parnashavari Dakini Kalash szadhanájáról többet szeretne megtudni, Kjobpa Dzsigten Szumgön összegyűjtött munkáiban tud ennek utánanézni. Szeretném, ha ez a szadhana – amiatt, hogy mindenhol terjedni tudjon – olyan sok nyelvre legyen lefordítva, amennyire csak lehetséges. Ez a gyakorlat megköveteli, hogy mindenki szeretettel és együttérzéssel gyakoroljon.
Kérem, hogy ez a gyakorlat hárítsa el az elhunytak és az élők minden negatív tettét és gondolatát, és vezesse gyorsan őket a megvilágosodáshoz.
Konchok Tenzin Kunzang Thinley Lhundup, aki Gyalva Drikungpaként közismert
Kelt: Escondido, USA, a fémpatkány évének első tibeti hónapjának 16. napján (2020. március 10.)"